08.02.2021

Meer weten? Een antwoord op veelgestelde vragen

Ben jij nieuwsgierig naar alle ins en outs van Common Woods? We hebben hier alvast een lijstje met FAQ’s op een rijtje gezet:

Waar ligt Common Woods precies?
Common Woods ligt op een voormalig manege terrein aan de rand van Amersfoort en het bos Nimmerdor. Het huidige adres is Leusderweg 320. Gelegen direct naast uitvalswegen en met alle voorzieningen binnen handbereik.

Kan ik al op het terrein gaan kijken?
Het is mogelijk op afspraak de locatie te bezoeken. Ons verkoopteam kan je de ligging van de woningen laten zien en meer over het project vertellen. Mail voor een afspraak naar info@commonwoods.nl of bel met het verkoopteam op 088 4224 848.

Wanneer wordt Common Woods opgeleverd?
Volgens planning zullen we in Q1 2023 met de bouw te starten en de eerste woningen in Q3 2024 opleveren.

Common Woods is een bijzonder en toekomstgericht project, zijn er ook nadelen?
De locatie ligt fantastisch direct naast het bos Nimmerdor, en naast wegen. Dat is handig qua bereikbaarheid maar levert ook een geluidsbelasting. Het nadeel van het voordeel. Langs de provinciale weg ten zuiden van het project wordt een geluidswal van 3 meter hoogte aangelegd, waarmee het project binnen de landelijke geluidsnormen valt. Langs de Leusderweg worden in de houtwal additioneel ecologische elementen opgenomen die tevens geluidwerend zijn, een win-win voor natuur en mens. in Common woods is over alle aspecten nagedacht door een team van experts, om een zo gezond mogelijke leefomgeving op deze plek te creëren. De luchtkwaliteit is ondanks de nabij gelegen wegen schoner dan in de binnenstad mede door al het groen en de natuur in de directe omgeving. Ten noorden van de locatie staat een telecom mast, zoals die altijd binnen enkele honderden meters te vinden zijn. Voor een enkeling een nadeel, voor velen ook het gemak van goed mobiel bereik. Daarnaast kunnen wij alleen maar voordelen benoemen in dit toekomstgerichte project.

Hoe schrijf ik mij in?
Schrijf je in via de inschrijfpagina. Hierna zul je een e-mail ontvangen (check je spam folder als je niks gekregen hebt!), waarin gevraagd wordt je account te bevestigen. Ook vragen we je in je persoonlijke omgeving wat extra gegevens aan te vullen om het inschrijfproces zo vlot en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Niet-afgemaakte inschrijvingen zullen niet in behandeling worden genomen.

Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Mail ons dan op info@commonwoods.nl of bel met het verkoopteam op 088 4224 848.

Share

Gerelateed

19.10.2023

Kijk live mee met de bouw!

Lees verder
29.03.2024

Uitnodiging online bewonersavond over Heuvelrugtuinen

Lees verder
04.07.2023

Feestelijke opening

Lees verder