29.03.2024

Uitnodiging online bewonersavond over Heuvelrugtuinen

Bewoners van Common Woods nemen deel aan de online bewonersavond over Heuvelrugtuinen. Op 18 april vindt een online bewonersavond plaats voor bewoners uit de gemeente Utrecht die rond de Utrechtse Heuvelrug (komen te) wonen. Een Heuvelrugtuin is minstens 60% groen, er wordt gifvrij getuinierd, het biedt beschutting voor vogels en insecten en je vindt er planten die passen in de omgeving van het Nationaal Park. Meer informatie is hier te lezen.

Op 18 april vindt een online bewonersavond plaats. Tijdens deze avond leer je hoe je van jouw tuin een Heuvelrug tuin kunt maken die aantrekkelijk is voor jou én dieren die op de Heuvelrug leven. Zo wordt jouw tuin een stukje Nationaal Park.

Hoe maak je een Heuvelrugtuin?
Boswacher en ecoloog Stéphanie IJff en tuinontwerpster Frederike van der Kooij zullen tijdens deze online bewonersavond meer vertellen over hoe je jouw tuin het beste kunt inrichten (geschikte planten, onderhoud etc.) welke dieren er in het gebied leven en wat zij nodig hebben (beschutting, voedsel etc.).


Aanmelden
Deze bewonersavond vindt online plaats via Zoom. Het is wél nodig om je vooraf aan te melden. Aanmelden kan via dit formulier.


Vragen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martha Harssema (Natuur en Milieufederatie Utrecht) via m.harssema@nmu.nl of telefoonnummer 06 3808 0829.

Heuvelrugtuinen is een initiatief van Nationaal Park Utrecht Heuvelrug, Natuur en Milieufederatie Utrecht en IVN Natuureducatie. 

Share

Gerelateed

12.01.2024

Duurzame houten constructie met CO2-opslag

Lees verder
01.04.2021

Circulair Bouwen in Amersfoort

Lees verder
19.02.2024

Nog 2 woningen beschikbaar! Appartement en Penthouse.

Lees verder