Bekijk de beschikbare woningen in Common Woods, de meest duurzame wijk van Amersfoort.

Scandinavisch ogende vrijstaande villa’s, penthouses en appartementen in harmonie met de directe omgeving: het bos. Met grote raampartijen, hoge plafonds, duurzame installaties en houten constructies.

 

Architectenbureau Space & Matter heeft de woningen ontworpen met veel ruimte om te wonen en te werken. Common Woods is meer dan een serie percelen. Samen met de andere buurtbewoners geef je richting aan het leven in de wijk. Voor vragen, neem contact op. Lees meer over wonen in Common Woods in Community, Landschap en Duurzaamheid.

Velddorp 11 ✧ Appartement (verkocht)

Het appartementengebouw staat in de rustige hoek van het terrein, omgeven door groen en tegen het bos. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de rustige achterzijde. Het appartement van 112m2 telt drie slaapkamers, twee ruime balkons, twee badkamers en een ruime woonkamer en keuken. 

Lees meer

112m² ✧ 3 slaapkamers ✧ €790.000 v.o.n.

Velddorp 17 ✧ Appartement

Het appartement van 120m2 bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het appartementengebouw. Het appartement telt drie slaapkamers, twee badkamers, waarvan een grenst aan de master bedroom en een ruime woonkamer en keuken met aangrenzend balkon. Het is mogelijk om een van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken voor een nog grotere living.

Lees meer

120✧ 3 slaapkamers ✧ €840.000 v.o.n.

Velddorp 29 ✧ Appartement

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de rustige voorzijde van het appartementengebouw. Het appartement van 134m2 telt drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer en keuken en twee balkons. Het is mogelijk om een van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken voor een nog grotere living.

Lees meer

134✧ 3 slaapkamers ✧ €940.000 v.o.n.

Velddorp 31 ✧ Penthouse

Unieke penthouse met ruime buitenruimtes en uitzicht op groen. Dit penthouse bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw, heeft drie slaapkamers waarvan een master bedroom met walk in closet en badkamer ensuite twee gastenkamers met eigen badkamer en toilet, een ruime dubbele living en eventueel nog de mogelijkheid voor een separaat kantoor of atelier.

Lees meer

216✧ 3 slaapkamers ✧ €1.600.000 v.o.n.

Velddorp 33 ✧ Penthouse

Unieke penthouse met ruime buitenruimtes en uitzicht op groen. Dit penthouse bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, heeft drie slaapkamers – waarvan een master bedroom met walk in closet en badkamer ensuite – twee gastenkamers met eigen badkamer, een dubbele living en twee ruime terrassen.

Lees meer

202✧ 3 slaapkamers ✧ €1.600.000 v.o.n.

Velddorp 48 ✧ Family Home

Gelegen aan het collectieve hart van de duurzame wijk Common Woods vind je deze 2-laagse geschakelde villa. De geschakelde family home heeft een Scandinavische uitstraling met donkere gevelbekleding. De woning bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en separaat toilet, een ruime woonkamer, keuken, privéterras en berging. Naast het huis vind je jouw eigen parkeerplaats. De voorzijde van de woning ligt op het westen.

Lees meer

137m² ✧ 3 slaapkamers ✧ €840.000 v.o.n.

Velddorp 50 ✧ Family Home

Deze 3-laagse geschakelde villa bestaat uit zes slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, keuken en privéterras. Naast het huis vind je jouw eigen parkeerplaats. De voorzijde van de woning ligt op het westen. De geschakelde family home heeft een Scandinavische uitstraling door de rode houten gevelbekleding.

Lees meer

205m² ✧ 6 slaapkamers ✧ €1.070.000 v.o.n.

Velddorp 54 ✧ Family Home

Deze 3-laagse geschakelde villa bestaat uit zes slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer, keuken en privéterras. De voorzijde van de woning ligt op het zuiden. Vanuit de ramen komt veel licht en groen naar binnen, zodat het net voelt of je buiten bent. De geschakelde family home heeft een Scandinavische uitstraling door de lichte gevelbekleding.

Lees meer

205✧ 6 slaapkamers ✧ €1.050.000 v.o.n.

Wonen in Amersfoorts meest duurzame wijk.

Schrijf je in