01.07.2022

Start verkoop Appartementen

Inmiddels zijn de eerste woningen in Common Woods toegewezen en worden de koopcontracten getekend. Nu is het de beurt aan de appartementen, die inmiddels ook in de woningzoeker  te selecteren zijn.

Heb je interesse in 1 van de appartementen of penthouses, dan kan je via deze woningzoeker de plattegronden, prijzen en technische informatie bekijken. Op basis daarvan selecteer je eenvoudig je voorkeuren. Het verkoopteam start op basis daarvan komende weken de toewijzing van de appartementen.

Procedure toewijzing
Op basis van de doorgegeven voorkeuren zal de makelaar komende week starten met het toewijzen van opties op de appartementen. Je wordt daarvoor eerst uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek, waarin meer informatie beschikbaar is zoals overeenkomsten, technische omschrijving en planning van de bouw. Hierop kan mogelijk een toewijzing volgen.

Planning
Naar verwachting zal in november van dit jaar gestart worden met de sloop en bouwrijp activiteiten op het terrein zodat in het eerste kwartaal van 2023 gestart kan worden met het aanleggen van de nutsvoorzieningen en riolering. De aannemer kan daaropvolgend starten met de funderingen en verwacht de woningen en appartementen vanaf het einde van de zomer tot aan eind 2024 op te leveren.

Share

Gerelateed

19.10.2023

Kijk live mee met de bouw!

Lees verder
29.03.2024

Uitnodiging online bewonersavond over Heuvelrugtuinen

Lees verder
15.04.2021

Op zoek naar de waarde van groen

Lees verder