15.03.2021

Common Faces: Soraya Lezaar

De Common Woods Community is officieel in ontwikkeling en daarmee komt de droom voor toekomstige bewoners een stukje dichterbij. Deze community speelt straks niet alleen een belangrijke rol bij het leven in de wijk, ze geeft nu ook vorm en richting aan haar ontwikkeling. Common Woods wordt zo niet alleen gebouwd vóór jou, maar ook dóór jou. 

De komende tijd stellen we je iedere week aan iemand voor, die met zijn of haar expertise een bijdrage levert aan het project met als doel om uiteindelijk zelf intrek te nemen in de wijk. Een Common Face, die in Common Woods de toekomst ziet. Vandaag het woord aan Soraya Lezaar, die samen met haar partner haar leven wil gaan verdelen tussen Nimmerdor en Amsterdam. Een fijne balans tussen stad en natuur.

Verbindend leiderschap kan de wereld transformeren
“Met mijn bedrijf ‘The Mindset Society’ train ik ambitieuze ondernemers en scale-ups in hun persoonlijke en professionele groei. Mijn programma is gebaseerd op verbindend leiderschap. We leven in een veranderend tijdperk en ik geloof dat deze vorm van leiderschap de wereld kan transformeren. Mensen worden in hun leven vaak geremd door onderbewuste barricades. Met een combinatie van wetenschappelijke en integrale psychologische technieken, help ik mensen deze barricades naar het bewuste te tillen. Je kunt zo vrijer denken en komt dichter tot jezelf en anderen. Wat er dan gebeurt kun je zelfs magisch noemen. Mensen ontgrendelen een bepaald potentieel, en bereiken dingen die ze eerder niet voor mogelijk zagen. Ze ontdekken een authentieke zelf die kan handelen op basis van intuïtie.”

Elkaar helpen waar dat kan
Mijn kijk op het leven is holistisch, iets wat ik in de filosofie van Common Woods herken. Je vindt het terug in de bijzondere verbinding tussen de wijk en de natuur, in de ruime, lichte en houten woningen, maar ook in de gemeenschap die hier tot stand komt. Het idee van gedeelde waarde, elkaar helpen waar dat kan. Dat spreekt mij op verschillende manieren aan.” 

Workshops & activiteiten
“De buurtwoonkamer biedt een prachtige gelegenheid voor workshops, yogasessies en talks. Thema’s als ‘zelfreflectie’, ‘leiderschap’ en ‘de connectie tussen mens en natuur’ kunnen daar bijvoorbeeld op de agenda staan. Het lijkt mij ontzettend interessant om dergelijke activiteiten te begeleiden en organiseren.”

Heb jij ook ideeën of kennis waarmee jij een bijdrage denkt te kunnen leveren aan de maatschappij van de toekomst? En wil jij graag wonen in Europa’s meest duurzame wijk? Schrijf je dan nu hier in!

Share

Gerelateed

15.04.2021

Op zoek naar de waarde van groen

Lees verder
23.02.2021

Common Faces: Robbert Dijkstra

Lees verder
08.02.2021

Meer weten? Een antwoord op veelgestelde vragen

Lees verder