23.02.2021

Common Faces: Robbert Dijkstra

De Common Woods Community is officieel in ontwikkeling en daarmee komt de droom voor toekomstige bewoners een stukje dichterbij. Deze community speelt straks niet alleen een belangrijke rol bij het leven in de wijk, ze geeft nu ook vorm en richting aan haar ontwikkeling. Common Woods wordt zo niet alleen gebouwd vóór jou, maar ook dóór jou. 

De komende tijd stellen we je iedere week aan iemand voor, die met zijn of haar expertise een bijdrage levert aan het project met als doel om uiteindelijk zelf intrek te nemen in de wijk. Een Common Face, wie in Common Woods de toekomst ziet. We bijten het spits af met Robbert Dijkstra, CEO van de tech-startup Deepdesk. 

Schaalbare technologie als antwoord op maatschappelijke problemen
“Met Deepsdesk ontwikkelen wij software die op basis van kunstmatige intelligentie de communicatie binnen customer support centers kan stroomlijnen. Bij grote digitale kanalen zoals Whatsapp en Messenger scheelt dit bijvoorbeeld zo’n 20% aan type-tijd, dat zijn waardevolle minuten. Ik geloof dat de inzet van schaalbare technologieën het antwoord is op veel problemen in de hedendaagse maatschappij.”

Een unieke bijdrage aan de toekomst
“De innovaties die Common Woods presenteert kunnen dienen als blauwdruk voor de toekomst. Zo spreekt het idee van een actieve community, gedreven en gefaciliteerd door slimme software, mij enorm aan. Ik kom niet uit de bouw maar uit de technologie, en ik geloof dat je met kruisbestuiving bijzondere dingen kunt bereiken. Ik kijk er naar uit om samen te bouwen aan een intelligent en schaalbaar Community Platform, dat na oplevering op verschillende plekken geïmplementeerd kan worden. Daarmee lever je een unieke bijdrage aan de toekomst.”

Heb jij ook ideeën of kennis waarmee jij een bijdrage denkt te kunnen leveren aan de maatschappij van de toekomst? En wil jij graag wonen in Europa’s meest duurzame wijk? Stuur dan een mailtje naar info@commonwoods.nl

Share

Gerelateed

30.05.2021

Good things take time

Lees verder
03.05.2021

De kleinste bosbewoners

Lees verder
21.12.2021

Goed Nieuws over Common Woods

Lees verder