05.03.2021

Common Faces: Mies van Landsveld

De Common Woods Community is officieel in ontwikkeling en daarmee komt de droom voor toekomstige bewoners een stukje dichterbij. Deze community speelt straks niet alleen een belangrijke rol bij het leven in de wijk, ze geeft nu ook vorm en richting aan haar ontwikkeling. Common Woods wordt zo niet alleen gebouwd vóór jou, maar ook dóór jou. 

De komende tijd stellen we je iedere week aan iemand voor, die met zijn of haar expertise een bijdrage levert aan het project met als doel om uiteindelijk zelf intrek te nemen in de wijk. Een Common Face, die in Common Woods de toekomst ziet. We spraken deze week met Mies van Landsveld, die studenten, start-ups en scale-ups begeleidt in het bepalen van hun richting en strategie. 

Een overgangsgebied waar flora en fauna kunnen gedijen
“Wij koesteren al geruime tijd de droom om samen met onze kinderen een thuis te bouwen. De Multi Generation Houses in Common Woods kunnen die droom nu in vervulling brengen. Daarnaast spreekt het feit dat Common Woods dit schitterende stukje Amersfoort op een natuur-inclusieve manier wil verrijken ons enorm aan. Een bijzonder overgangsgebied waarin flora en fauna kunnen gedijen. Nimmerdor verdient niets minder.”

Een eigen weg, maar een gezamenlijk doel
In mijn werk begeleid ik mensen en groepen met het bepalen en bewaken van een richting. Ik kijk er naar uit om in de Common Woods Community eenzelfde rol te spelen. De wijk brengt mensen met een gedeelde gedachte en filosofie samen. De groep zal zich vervolgens op een organische manier ontwikkelen, maar daarin ook tegen uitdagingen aanlopen. Ik hoop dit proces met mijn kennis en expertise te kunnen begeleiden. Common Woods is een verzameling van individuen die ieder een eigen weg bewandelen, maar uiteindelijk eenzelfde doel voor ogen hebben. Dat vind ik een bijzonder en waardevol idee.” 

Heb jij ook ideeën of kennis waarmee jij een bijdrage denkt te kunnen leveren aan de maatschappij van de toekomst? En wil jij graag wonen in Europa’s meest duurzame wijk? Stuur dan een mailtje naar info@commonwoods.nl

Share

Gerelateed

10.03.2021

De Magische Achtertuin van Common Woods

Lees verder
03.02.2021

Inschrijvingen gestart!

Lees verder
23.02.2021

Common Faces: Robbert Dijkstra

Lees verder